Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia. Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood
Anne Faber

Anne Faber Blogerzy kulinarni

United Kingdom

Award winning food photographer Anne Faber loves shooting cakes, pastries and sweet things but is always ready for the challenge of more difficult subjects ranging from Mediterranean tapas and oriental delights to hearty German comfort food. More than 10,000 visitors click on her food blog, "Anne's kitchen" every month.

Anne Faber is from Luxembourg but now lives in London. She came to the U.K. to study and discovered that its capital city has some of the greatest food in the world, so she started “Anne’s Kitchen” to share her growing recipe collection. The success of her blog led her to other endeavors. She is the author of two cookbooks and has her own TV cooking show.

"Today I find myself lucky I do exactly what I’ve always wanted to do: cook, photograph and film food," says the food photographer. She loves Thai food and travels to Thailand once a year to do food research. But she also loves British comfort food such as pies, roasts and slow-cooked stews.

Her dream is to keep on developing recipes, shooting and styling food and filming her TV show.

Anne's goal is to inspire people to eat well and foster a love for cooking. "For me cooking is all about sharing and enjoying life," she says.

Cherry cake with pistachios (seen from above) Homemade muesli slices Cinnamon buns at the Torvehallerne market in Copenhagen Homemade caramel popcorn with dried apple pieces Lemon cake and raspberries, sliced A slice of chocolate cake with candied orange peel Beetroot soup served with slices of bread spread with cheese