Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia. Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood
Lisa Nieschlag

Lisa Nieschlag Blogerzy kulinarni

Germany

Lisa Nieschlag, based in Germany, is a graphic designer and co-founder of Nieschlag + Wentrup, an agency for communication design. She is also a bestselling cookbook author with several titles in print („New York Christmas“, „AdventAdvent“, „DAYlicious"...) and co-founder of the popular food blog Liz & Jewels, together with photographer Julia Cawley. Lisa combines her love for food in her photography and her daily work as a graphic designer, but also teaches food styling & photography at the workshops she hosts throughout Germany. Lisa works with natural light and believes food should look delicious and natural.

In 2015 Lisa was the winner of the category „Non-documentary food film“ at the „Pink Lady Food Photography Award“. Lisa’s work has been featured in several magazines, including Sweet Paul, Land&Berge, SweetDreams, Couch and Wienerin. Her next cookbooks are already in the making.

A girl holding a heart-shaped dish of cherries Close up of plate of fruit cheesecake Brownies with raspberries Chocolate chip cookies, blueberries and milk Kaiserschmarren (shredded sugared pancake from Austria) Sticks of rhubarb Crostini topped with pea & bean purée, radishes and rocket