11348115 Rare saddle of venison with long pepper, vineyard peaches and fresh chanterelle mushrooms, pine black pudding at the restaurant 'Le Bambou' in Freiberg
Wymienione poniżej teksty przepisów są natychmiast dostępne dla tego obrazu.
Dalsze teksty przepisów, informacje żywieniowe, warianty przepisów (np. wegańskie, bezglutenowe) lub teksty przepisów w maksymalnie 30 innych językach są dostępne na życzenie (czas dostawy 1-2 dni robocze).
Rehrücken mit Püree und Pfifferlingen
Cena:
od 90 PLN
Przepis nr:
1109938
Język:
Niemiecki
Liczba znaków:
2014
Kaloryczność (na porcję):
do 700 kcal
Czas przygotowania:
70 min
Total time:
70 min
Stopień trudności:
medium
Proszę pamiętać, że każdy przepis zawiera tylko jedno danie. Jeśli potrzebujesz wszystkich przepisów z danego menu, musisz zamówić je indywidualnie.
Ceny i terminy dostaw dotyczą pojedynczych recept. W przypadku większych zamówień przedstawimy Państwu indywidualną ofertę. Tutaj znajdą Państwo więcej informacji o naszych przepisach oraz o naszym serwisie przepisów.
W celu zamówienia przepisu prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi:
Chcesz zamówić ten obraz jako plakat lub prezent? W naszym ArtShop znajdziesz wiele wysokiej jakości produktów do druku i pomysłów na prezent. Oferujemy:
Plakaty, wydruki na płótnie, kartki okolicznościowe, koszulki, etui na iPhone’a, notesy, zasłony prysznicowe i wiele innych! Więcej informacji o naszym ArtShop.
Rare saddle of venison with long pepper, vineyard peaches and fresh chanterelle mushrooms, pine black pudding at the restaurant 'Le Bambou' in Freiberg