Wymienione poniżej teksty przepisów są natychmiast dostępne dla tego obrazu.
Dalsze teksty przepisów, informacje żywieniowe, warianty przepisów (np. wegańskie, bezglutenowe) lub teksty przepisów w maksymalnie 30 innych językach są dostępne na życzenie (czas dostawy 1-2 dni robocze).
Shellfish with artichokes braised in oil and green vegetables
Cena:
od 90 PLN
Przepis nr:
1196226
Język:
Angielski UK
Liczba znaków:
1668
Kaloryczność (na porcję):na zamówienie
Czas przygotowania:
105 min
Total time:
105 min
Stopień trudności:
easy
Proszę pamiętać, że każdy przepis zawiera tylko jedno danie. Jeśli potrzebujesz wszystkich przepisów z danego menu, musisz zamówić je indywidualnie.
Ceny i terminy dostaw dotyczą pojedynczych recept. W przypadku większych zamówień przedstawimy Państwu indywidualną ofertę. Tutaj znajdą Państwo więcej informacji o naszych przepisach oraz o naszym serwisie przepisów.
W celu zamówienia przepisu prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi:
French seafood combines the fresh crisp tastes of fruits de mer with ingredients that bring out their subtle flavour. Just thinking about lobster with Cognac and tomato sauce, ocean trout with anchovies or spanner crab consommé with fennel and herbs, makes your mouth water.
W naszym ArtShop możesz zamówić wybrane obrazy z naszej kolekcji jako plakaty lub prezenty. Odkryj różnorodne możliwości drukowania:
Plakaty, wydruki na płótnie, kartki okolicznościowe, koszulki, etui na iPhone’a, notesy, zasłony prysznicowe i wiele innych! Więcej informacji o naszym ArtShop.