Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia. Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood
Zdjęcia Features Wideo
Making veal stock (German Voice Over)
00503526 - Making veal stock (German Voice Over)
Demi glace (German Voice Over)
00503759 - Demi glace (German Voice Over)
Making béchamel sauce (German Voice Over)
00502430 - Making béchamel sauce (German Voice Over)
Gravy being prepared (German Voice Over)
00502153 - Gravy being prepared (German Voice Over)
Cream sauce being made (German Voice Over)
00504101 - Cream sauce being made (German Voice Over)
Gravy being prepared (German Voice Over)
00504019 - Gravy being prepared (German Voice Over)
Gravy being prepared (German Voice Over)
00502425 - Gravy being prepared (German Voice Over)
Cream sauce being made (German Voice Over)
00503745 - Cream sauce being made (German Voice Over)
Gravy being prepared (English Voice Over)
00503212 - Gravy being prepared (English Voice Over)
Gravy and cream being simmered
00503173 - Gravy and cream being simmered
Meat juices being reduced
00503111 - Meat juices being reduced
Gravy being poured into a gravy boat
00503179 - Gravy being poured into a gravy boat
Cream being stirred into gravy
00503171 - Cream being stirred into gravy
Gravy with butter
00503210 - Gravy with butter
Meat stock being reduced
00503163 - Meat stock being reduced
Gravy being seasoned with salt and ground black pepper
00503178 - Gravy being seasoned with salt and ground black pepper
Gravy being simmered and the heat being reduced
00503177 - Gravy being simmered and the heat being reduced
Gravy being thickened with cream
00503172 - Gravy being thickened with cream
Gravy being thickened with cream
00503174 - Gravy being thickened with cream
Gravy being simmered
00503168 - Gravy being simmered
Bagnare con il Marsala (meat juices being deglazed with marsala wine)
00503110 - Bagnare con il Marsala (meat juices being deglazed with marsala wine)
Gravy being simmered
00503167 - Gravy being simmered
A piece of butter being stirred into gravy
00503176 - A piece of butter being stirred into gravy
A piece of butter being stirred into gravy
00503175 - A piece of butter being stirred into gravy
Gravy being simmered
00503169 - Gravy being simmered