Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia. Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood

Perfectly Imperfect

Odkryj najnowszy trend w fotografii kulinarnej:
Igrając z urokiem i niedoskonałością.

Autentyczny, spontaniczny, nieskrępowany – to nowy styl, który wykracza poza dotychczasowe, sztywne ramy i fascynuje lekkością. Nie chodzi w nim o doskonale wystylizowane produkcje ale o radość i spontaniczność tworzenia w bardzo niedoskonałym świecie.
Zamiast dążyć do doskonałości nowy trend preferuje witalność, swieżość i indywidualizm. Zobacz koniecznie co nowego w fotografii kulinarnej:

“Perfectly Imperfect” zdjęcia żywności uderzają widza spontanicznością i brakiem standardów. Zamiast luksusowych akcesoriów kuchennych – przedmioty codziennego użytku, znajdujące się w każdej kuchni. Budzą one skojarzenia z życiem studenckim . Wyrafinowane jedzenie nie jest prezentowane na drogiej porcelanie, ale po prostu umieszczone na pergaminie. Pozornie przypadkowe, na wpół zjedzone kawałki ciasta, zabrudzone sztućce lub pusta patera z samymi okruszkami to główni bohaterowie zdjęć. Okruchy i plamy po winie wypełniają lukę między twórczą sztuką kulinarną i prawdziwym życiem.

Nie ma nic dziwnego w tym, że nowy trend czerpie z młodej i dynamicznej sceny blogerów kulinarnych. Podczas gdy w necie rośnie liczba amatorów – pasjonatów sztuki kulinarnej gotujących jak Beatrice Peltre, Izy Hossack lub Samantha Linsell profesjonalni fotografowie żywności jak Beatrix Gallai lub Aran Goyoaga przyjęli nowe podejście i włączyli go do swojej pracy.

Efekty tej kombinacji urzekły fotografów, a StockFood ma przyjemność zaprezentować wynik owej fascynacji. Jesteśmy pierwszą agencją, która oferuje tak nowoczesne i awangardowe spojrzenie na fotografię kulinarną. Daj się skusić, oczarować i zachwycić "Perfectly Imperfect!"