Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia. Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood

Renée Comet

USA

Her cupcakes are eye-catching. Her desserts are divine. The crisp confidence with which Renee Comet handles her camera can make a slice of sweet potato look sophisticated, and a complex meal seem simple. She’s responsible for shelf after shelf of well-known cookbooks, not to mention a host of high-powered advertising campaigns. Comet, who lives in Washington D.C., has vast experience and her chic take on food styling have made her into one of the most sought-after names in American commercial photography.

In fact it’s rare to find a photographer more versatile. Comet’s action shots are full of vigour, with leaping flames, steam rising and streams of liquid. In contrast, her still-life compositions have a wonderful serenity. You can also look to her work for visual wit, while you’re sure to enjoy the clarity of her cut-outs and step-by-step sequences. Take a look now and see for yourself why Renee Comet is so well worth getting to know.

A Variety of Radishes in a Bowl; From Above Grilled pizza with sausage, onion and basil Grilled pork fillet with pineapple Ricotta pancakes with goats' cheese and raspberry sauce An arrangement of butter, milk, green beans and potatoes Beef stew with beans, carrots and onions Celery and a wreath of herbs