Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia. Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood
Danny Lerner

Danny Lerner

Israel

Danny Lerner browses flea markets and quaint antique shops, always on the lookout for the unusual props that lend his images a realistic, but at the same time, romantic feeling. He looks for objects that are difficult to find in stores and that make his photoes unique. They have to tell a story and lend the image the particular look or style he is aiming for. When photographing food he chooses the food stylist that best understands his way of working and the style he is aiming for.

He began his career by completing his studies at the Bezalel Academy of Arts and Design in Jerusalem. Today Danny Lerner and is one of the most popular food photographers in Israel, working for the top companies and advertising agencies in the country. His work has also appeared in dozens of cookery books.

Danny Lerner lives in Tel Aviv but finds inspiration for his work travelling through Europe and the Americas. He loves exploring new countries and getting to know the food that is a part of their culture.

Lentil salad with vegetables Cream cheese in a muslin cloth and a sieve Baked potatoes with sage Coffee mousse Mini Bundt cakes with honey Oven-roasted lemon wedges Miso soup with rice noodles