Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia. Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood
Emma Friedrichs

Emma Friedrichs Blogerzy kulinarni

Germany

"I’m mostly blogging in a sweet and pink style, although I prefer to eat hearty.” Since the year 2014 Emma Friedrichs has been running her own blog "Emmas Lieblingsstücke” as well as excelling as a food photographer and stylist for different publishers. She loves to eat hearty, but mainly blogs sweets.

How did it come to blog? I've always been photographing and baking. To each party I bring something new or special. After the birth of my first child, I bought my first reflex camera, and now, I cannot imagine being without it. I began blogging first through Instagram. Only for fun, I uploaded my cakes there. Sometime later the people enquired about my recipes.

Your work? In the year 2014 I founded my blog and since the middle of 2015 I work as a food photographer and food stylist for different publishers. I really love everything about my job, but I like decorating and to taking pictures of cakes best.

A Fun Fact? Indeed, it is difficult for me to take photos of hearty food, probably because I do it too rarely. Therefore, most of my blogging is about sweet food and pink colors.

What about you? I’m a mum of two kids, married and 33 years old.

Blueberry Swiss roll with pansies Blueberry Swiss roll with pansies A festive carrot cake made with xylit A festive carrot cake made with xylit A raspberry and yoghurt Easter cake A raspberry and yoghurt Easter cake