Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia. Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood
Lucy Parissi

Lucy Parissi Blogerzy kulinarni

United Kingdom

Lucy Parissi was born in Greece but now she lives in London where she works as a book designer, photographer and blogger. Her blog “Super Golden Bakes” details her passion for baking and cooking. For Lucy, nothing beats discovering new ingredients and preparing them. She shares her recipes with everyone through her blog.

Lucy Parissi's blog is a good reflection of her taste in food. It contains recipes ranging from extremely indulgent to nutritious and healthy, with the occasional cocktail thrown in for good measure. Her lifelong love affair with baking and cooking finally found an outlet in her food blog.

Although she works as a magazine and book designer, her blog has brought her into contact with the food scene and bloggers from all over the world. "The blog gives me the chance to indulge the nascent photographer and prop stylist in me," she explains. She uses a Nikon D810 full frame camera and selection of lenses.

She lives in East London with her husband and two children. Her recent projects have also included cook books such as Clodagh’s Kitchen Diaries, Caribbean Potluck, Cook Like A Man, The American Cookbook and many more. She is happiest when she can create bespoke recipes or when she has a chance to review products and write about them.

Blueberry cheesecake (seen from above) Espresso martini mousse Vegan aquafaba macaroons filled with avocado and chocolate ganache American-style pancakes with fresh berries and maple syrup Sticky toffee pudding with dates, Ginger and a brandy and toffee sauce A grilled cheese sandwich with Comté cheese and cranberry relish Burgers in pretzel buns with mustard, ketchup, lettuce, tomatoes and pickled onions