Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia. Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood
Sarka Babicka

Sarka Babicka Blogerzy kulinarni

United Kingdom

When Food photographer Sarka Babicka moved to London, she started working with food and photography. Eventually these two passions merged into a new career. She now devotes all her time to photography and specializes in food, lifestyle and travel.

Babicka works mainly with natural light and tries to portray food in all its intrinsic beauty. In both photography and styling she stresses reality. For her, light is the most important element in a photograph. Her images are natural, fresh, minimalist and compelling.

Her long list of editorial and commercial clients includes, Jacqui Small, Duncan Baird Publishers, Cuisinart, Kallo Foods, Curaprox and Cereal Magazine. Her work has been featured in publications such as The Times, The Telegraph, Woman and Home, Red online, Bon Appetit and on CNN Travel, BBC Good Food and other international media.

A variety of mushrooms on a crumpled sheet of paper Blackberries Three chocolate whoopie pies in praline cases Four glasses of ayran yoghurt drink with salt and fresh mint An old coffee mill Potato salad with salmon, green beans, eggs and olives A whole lemon falling into a glass of water