Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia). Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood
Klaus Arras

Klaus Arras

Germany

For food photographer Klaus Arras from Cologne nothing equals the dedicated production of food and food products. His extensive cookbook library already contains over 60 books that he photographed. The depiction of dishes by star chefs is especially close to his heart. For him it is not just about photography, but showing food without artificiality and giving the dishes a familiar feeling of culinary sensuality.
With ever increasing use of daylight in his productions, he creates the natural atmosphere that characterizes his photographs. His credo is that light creates mood. His sensitive use of props allows the prepared dishes to remain the main focus of his work.
This is also reflected in his daily work, where little stories are often hidden in the highly reduced productions. Perhaps it is merely a crumb, several spoons or cutlery that belong to the dish, a monogram on the napkin - the suggestion of a story always plays an important role. Arras believes it is the familiar, the everyday objects that we need to see anew and that seduce us again and again into a world of visualization of scents and flavors.

A seared pork chop Pork fillet with pineapple ragout and potatoes (slow-cooking) Pork shoulder in a spicy mustard marinade (slow cooking) French tomato and herb medallions (slow-cooking) Beef rib-eye steak with vinaigrette (slow-cooking) Rare roasted duck breast (slow cooking)