Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia. Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood
Aniko Takacs

Aniko Takacs Blogerzy kulinarni

United Kingdom

Aniko Takacs loves to travel and taste the foods of the countries she visits. "Life is too short not to try all the delicious and exciting flavours and combinations which are on hand," she says. She thought food photography is the ultimate challenge for her skills and now shares recipes on her blog “Multicultural Kitchen”.

Aniko was born in Hungary where her mother worked as a chef. That guaranteed she had an insight into how a professional kitchen works from her earliest childhood. Now she, the mother of two boys, is still obsessed with food.

After graduating as a pharmacist she travelled throughout the world and eventually moved to the United Kingdom. She loves trying out new recipes and rarely cooks the same dish twice.

She prefers working with natural light, but uses artificial lighting in the winter. Her camera of choice is a Canon 6D with a 24-70mm 2.8 lens. She has a great collection of props which she sources from charity shops, car boot sales and online vintage shops. She paints the boards used in her backgrounds herself and loves to experiment with colour and texture.

Everything on her blog, from the recipes to the backgrounds and composition of the photos is original. "I put a lot of effort into every single one of my photos," she says. It is a labour of love.

Conchiglie with mushrooms and thyme Mango lemon ice popsicles Green smoothies with spinach, lime and cress Pavlova with berries Beetroot bruschetta A stack of broccoli fritters with capers Sirloin steak with a fork and baked potatoes