Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia. Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood
Elisabeth Cölfen

Elisabeth Cölfen

Germany

Elisabeth Cölfen likes to organize her shootings and do everything herself. She buys the ingredients, cooks the dishes, does the styling and finally shoots the finished product. That way, she has full control of the project.

As a child she showed no interest in photography. She found analogue photography boring and time consuming. It wasn’t until the dawn of digital photography that she discovered the possibilities of the medium.

The photographer, who lives in Duisburg with her husband and two Labradors, is self-taught and launched her career as a food photographer in 2005. Since then she is passionately involved with everything that has to do with food. She loves subtle lighting and works in her studio with natural and artificial light. She loves to experiment with new techniques and has a real talent for recognizing new style trends.

She was one of the first photographers to discover and document the food trend “Cronut,” a pastry that’s a mix between a croissant and a donut. Her bolg, “foodphotolove” is all about her passion for good food and fabulous photos.

A crossover between doughnuts and croissants, in a wooden crate Popovers (American breakfast pastries) with butter and jam An asparagus tart with green asparagus and diced ham Entire roast chicken on a cutting board (top view) Fresh matjes with onions and plastic cutlery Bourbon-vanilla pods with blue ribbon and orchid flower Marble 'gugelhupf' and pink meringues