Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia). Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood
Au Petit Gout Photography LLC

Au Petit Gout Photography LLC Blogerzy kulinarni

USA

Food photographer Elisabeth Gaubeka got her love for food from her mother and aunts whose culinary heritage includes the great cuisines of Galicia and the Basque country. In her bog, "Au Petit Gout" or "A Little Taste" she expands on her philosophy of introducing children to a variety of foods and tastes to develop their palates as they grow.

Elisabeth grew up with the cuisine of northern Spain, which relies on a bounty of seafood and fresh local produce. When she moved to the Pacific Northwest in the USA, she discovered much the same culinary diversity. She cooks every day for her daughter Danielle, just as her mother did at home. In Spain there is no distinction between children's food and what the adults eat.

This European approach to food attracted Elisabeth. From a very early age her daughter savored all foods the adults enjoyed. Living in a country where there seemed to be a distinction between what kids and grown-ups eat, she felt compelled to share her own philosophy with other parents. The result is her popular food blog, "Au petit Gout.”

She taught herself photography at home by taking pictures every day. Her philosophy is to use only authentic ingredients and shoot using natural light with a minimum of post-processing. But her greatest source of inspiration remains her daughter who is the ultimate reason for her blog.

Raw Tangerines with Wax Flowers Kiss Meringue with Chocolate Ganache Baby Eggplant Gingerbread cookies ornaments for christmas tree Christmas cake A blueberry and yoghurt muffin with oats next bottle of milk