Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia. Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood
Julia Cawley

Julia Cawley Blogerzy kulinarni

Germany

Liz & Jewels is the blog of Lisa Nieschlag and Julia Cawley. They have two things in common: cooking and creativity. Each has her own unique approach to the perfect meal. When they cook the same recipe, the culinary challenge is met. Their unique partnership has resulted in three cookbooks and food styling and photography workshops on both sides of the Atlantic.

The two women worked together even before Julia moved to the USA. Not only did they work together in Lisa’s design agency but they also cooked in the same kitchen. The results, perfectly styled and photographed eventually appeared in their first cookbook.

Their first book was sold out in a month and success has also crowned its successors. Liz and Jewels are living proof that a dream can become reality if you have the passion to make it work.

Pear and chocolate tart with icing sugar Carrot cake with icing sugar, sliced A rustic plum cake Tacos with vegetables and poached eggs A Bowl of Bean Stew Pink meringues Lemon and coconut cheesecake with pistachio nuts