Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia. Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood
Shaun Cato-Symonds

Shaun Cato-Symonds

New Zealand

Shaun Cato-Symonds worked as a chef before becoming a photographer. After training as a photographer, the New Zealander specialized in food photography. His culinary background served him well and he has now been working as a food photographer for more than 20 years.

His renowned national and international clients appreciate his patience and uncompromising attention to detail. His constantly expanding client list includes famous brand names such as Burger King, KFC and Maggi, as well as top magazines such as House and Garden and Vogue.

Shaun Cato-Symonds’s studio is in Auckland. Although he spends most of his time there, in his spare time he enjoys cooking on his outdoor barbeque and playing his saxophone.

Bruschetta with courgette and a glass of white wine A woman serving glazed carrots with balsamic vinegar Mini cheese and corn muffins with smoked salmon Small carrot and pineapple cakes with cream and pine nuts Fried scallops with limes and tamarind Zuppetta di mare (seafood soup with toasted bread) A table laid with rice, salad and unleavened bread (India)