Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia. Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood
Alain Caste

Alain Caste

France

French food photographer Alain Caste is passionate about his work. In his Parisian studio he works closely with his wife Faïza Mebazaa. Together they are a professional team doing the cooking, styling and photography without outside help. He favours natural light and creates an atmosphere that reflects the pleasures of full-flavoured and inventive cuisine. His children, who enthusiastically taste all that they prepare, are among the couple’s fiercest critics.

His subject matter ranges from typical French cuisine to Mediterranean specialities and international dishes which he reinvents, presenting them in a fresh and new context. His resourcefulness, creativity and his erudition make him one of the world’s most sought after photographers. He has worked for international clients and contributed to many cookery book productions. His versatile collection at StockFood ranges from conceptual clips to sophisticated stills and atmospheric portraiture.

Two raspberry tarts Macaroons filled with cherry jam Creamy soft cheese in glass Chocolate cream sprinkled with chili powder, in glasses Mousse au chocolat with mango and raspberries Steamed, sliced carrots Tuna burger