Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia. Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood

Chris Alack

United Kingdom

New Zealand photographer Chris Alack, one of the world’s top food photographers, has been living and working in west London for the past 15 years. He is considered one of the best photographer’s in his field and counts on leading editorial publications, advertising agencies and commercial firms among his clients.

What are the characteristics of a typical Chris Alack image? Start with a conspicuous background in an intense solid colour. He uses elegant, carefully chosen but subtle props to create a unique atmosphere which is at once enticing and familiar. The resulting images are irresistible and among the best that this highly competitive field has to offer.

Salmon and horseradish cream with Melba toast White chocolate and hazelnut mousse dome Three scoops of pink champagne parfait with pomegranate seeds Pear and Stilton soup in glasses Melba toast with smoked salmon and avocado Smoked haddock soufflé Potato pancakes with smoked salmon, horseradish and caviar