Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia. Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood
Jamie Watson

Jamie Watson

France

The British photographer Jamie Watson began shooting in 2002, after the first study of graphic design and work in the television industry in London. He grew up in a busy family-run hotel and then worked in a variety of restaurants, cafes and bars, where he was able to cultivate and expand his passion and knowledge in food and cuisine.

His photos has been used around the world in print and digital by a variety of publications including Vogue Korea, Crumbs magazine, Marie Claire cuisine et Vins, American Food & Wine magazine and Goldmann publishing.

Jamie Watson shoots in his bright studio in France with a well equipped kitchen with natural light, mixed with natural woods, rustic utensils and cloths, which create a warm, vibrant and natural feel to his photos.

Red Italian chilli flakes on a pewter plate on a white piece of paper Langres cheese from the Champagne-Ardenne region in France A pulled pork burger with lettuce and gherkins on a market stand in London Black garlic on a wooden table A bundle of carrots with the green leaves cut off St. Marcellin cheese on a pewter plate with a vintage knife St. Marcellin cheese on a pewter plate with red wine and baguette