Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia. Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood
Tanya Zouev

Tanya Zouev

Australia

Tanya Zouev is a food and lifestyle photographer working in Sydney Australia. Much of her life revolves around food and aside from photographing she also runs a blog called “The Cook Who Knew Nothing.” There she documents her experience and writes about cooking and food, and offers wheat-free recipes.

She inherited her passion for food from her Russian-born mother who was an excellent cook and took her to markets, gourmet food shops and excursions into the country to gather wild mushrooms and berries. On the weekends family and friends would spend their days in the country and their evenings enjoying east-European food.

It was love of food that brought her to her career as a food photographer and her love of photography that taught her to cook. Tanya Zouev reads extensively about food in other food blogs, magazines and old cookery books. Her photographic style is contemporary and her intention is to create images which make the viewer want to linger and experience the food within the picture.

Potato, leek and pumpkin soup Potato mash Baked french potatoes Hot chips with chilli salt Jacket potato Potato salad with dill