Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia. Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood
Bernhard Winkelmann

Bernhard Winkelmann

France

The German photographer Bernhard Winkelmann was born in Hagen and now lives and works in Paris. After completing his training in Berlin at the Lette-Verein, he moved to France where he worked as an assistant to photographer Peter Knaup.

He specializes in still-life photography and works mostly with food. He has worked for book publishers and glossy magazines such as Gala and Madame Figaro. His client list also includes companies such as McDonald’s, Lindt and Grand Marnier.

A brown egg falling into water Coconut sorbet with pomegranate seeds Choux pastries filled with lemon ice cream and topped with chocolate glaze French toast with strawberries Raspberry and strawberry compote and Mirabelle plum compote Apple salad with pomegranate seeds A cup of latte which has been drunk up