Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia. Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood
Yelena Strokin

Yelena Strokin

USA

Yelena Strokin is especially fond of still-life photography. She takes her inspiration from old Dutch and Flemish masters and uses her camera to turn simple vegetables like potatoes and carrots into art objects.

Although born in Russia, the artist now lives in the USA where she began her career as a photo journalist. Soon she discovered her passion for food photography and began working as a food stylist and photographer. Composition is of the utmost importance in her work and even in her sleep she finds herself changing backgrounds and arranging china and silverware.

She lives with her family in a country home near Philadelphia where she spends her free time cooking and baking bread. The fragrance of freshly baked bread and delicious food constantly fills her kitchen.

Her mission is to make the world a better place through her photos and recipes. She hopes they will inspire positive feelings and awake childhood memories in the viewer. Her blog, www.melangery.com, demonstrates that sometimes the simplest recipes, like sweet potato chips with thyme, produce the best photos.

Guinness and ginger cake (spiced cake with Guinness, Ireland) Whisky Laced Mince Tarts with a Cup of Tea Leaf Shaped Whole Wheat Maple Graham Cookies in a Box and on a Table; Acorns Small Bowl of Cranberry Curd with a Spoon An Open Jar of Melon Jam with a Spoon; Basket of Bread Panforte Squares with a Pear and Candle A Tea Cake Tied with Ribbon in Green Paper