Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia. Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood
Malgorzata Stepien

Malgorzata Stepien

Spain

Malgorzata Stepien is a photographer living and working in Barcelona. She is a passionate foodie even though she proclaims her lack of cooking skills in her blog called “The real Meal”. Her blog is dedicated to everyone who is passionate about great cooking and willing to share their love and recipes.

Malgorzata Stepien really loves to eat. As a food photographer she says she sometimes feels as if she has two mouths to feed – the real and the visual. Her blog is designed to satisfy both. She was quick to realize that good cooking begins with a love of food and she pays homage to all the creative cooks who are willing to share their experience and their creations. These great chefs are not professionals but are grandmothers, DJs, children, artists, students and others who have that one perfect recipe that everyone craves.

Malgorzata, who says she’s not a great cook herself, can certainly dole out the magic when it comes to setting the scene and styling and photographing the fabulous recipes. The winning combination of great food and beautiful pictures makes her blog a success. She invites would be chefs to contact her and gladly brings her camera to their kitchens. Her blog entries are published in English or Spanish – another symbol of the two mouths she has to feed.

Penne pasta with grilled pumpkin and thyme Marinated seabream with limes in parchment paper Vegetable salad with oranges and sunflower seeds A mini fish burger A bunch of fresh herbs - rosemary, chives and dill Pecan nut slices on a cooling rack Manchego cheese and goat's cheese on a wooden board with bread and red wine