Nasze strony internetowe używają plików cookie, aby poznać preferencje i zainteresowania naszych gości. Chcielibyśmy również dostosować zawartość naszych serwisów i oferty do Państwa wymagań. Nasi partnerzy mogą również korzystać z tych informacji, w połączeniu z innymi danymi posiadanymi przez nich. Możecie Państwo w każdej chwili, zmienić ustawienia dotyczące ochrony danych w zakładce (Przeczytaj więcej, ustawienia. Pozostając nadal na naszych stronach i korzystając nadal z naszych serwisów wyrażacie Państwo zgodę na naszą politykę prywatności, stosowaną przez nas i naszych partnerów zewnętrznych. W każdej chwili, teraz i w przyszłości, możecie Państwo zmienić stosowane ustawienia.
Rejestracja
(22) 635 67 79
Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
StockFood
Wolfgang Schardt

Wolfgang Schardt

Germany

Wolfgang Schardt doesn’t like talking about himself. He doesn’t have to either – his photos speak for themselves. The German photographer has worked with many Michelin star chefs, including the legendary three-star chef Eckart Witzigmann, and Christian Rach who taught him the secret of a really good green curry. He is one of the pioneers of Mystic Light photography. His secret: “Natural light whenever possible, a lot of texture and little colour.”

Wolfgang Schardt is known for his eclectic taste and for the wide range of his work. Like many top photographers, he loves to cook. When he’s not in his Hamburg studio he is most likely in his kitchen where he finds inspiration at the stove. He creates dishes as varied as Kaiserschmarrn, an Austrian dessert, and tuna sashimi.

Risotto with pomegranate seed and a roast lamp chop A pastrami, lettuce and herb sandwich with tomato relish Halibut wrapped in banana leaves Empty wine and champagne glasses on a buffet table Cardinale (Campari aperitif) and a potato tortilla with chorizo on a buffet table at a party Peach compote with lemon verbena and vanilla ice cream Lamb roulade with mushy peas