Jesteś na stronie internetowej dla klientów z Polska. Aby obliczyć cenę i korzystać z koszyka, prosze przejdź do strony dla klientów z USA. Przejdź do usa.stockfood.com
Rejestracja
(22) 635 67 79
StockFood
StockFood » Features » Feature 11086751

Chocolate Revolution

StockFood Feature od Rüther, Manuela | 69 Zdjęcia i tekst

In France chocolate has long reached art status. One iconic patissier is called the “Picasso of Pastry” and inventive young confectioners like Perre Hermé are rejuvenating the old art of making chocolate pralines. Now Germany is catching up with its own new generation of pastry chefs whose chocolate pralines use the best ingredients and combine new tastes to produce high quality pralines that are revolutionizing the nation’s sweet tooth.

Informacje o materiale, restrykcjach, cenie

Informacje o materiale, restrykcjach, cenie

Zawartość

Ilość zdjęć: 69
Tekst: Short description available (Recipes available at an additional charge)

Informacje

Autor: © StockFood / Rüther, Manuela
Numer Feature : 11086751

Licencja

Licencja: Worldwide first rights available upon request, except in DE
Prawo do publikacji wizerunku: Nie wymagane
Prawo do publikacji miejsca: Nie wymagane

Wycena

Na zamówienie: (22) 635 67 79 | info@stockfood.pl